Webdesign Diensten

Website bouwen

De eerste fase van een website ontwikkelingsproces is het beantwoorden van de vraag “wat is het doel van de website?’ Zowel voor het bedrijf als voor de gebruiker. Dit zou van tevoren duidelijk moeten zijn om aan te geven hoe de functionaliteit geconceptualiseerd wordt. Dit omvat het voorstellen van de functies op basis van vorm een technische mogelijkheden. Het perspectief van wat de gebruikers  verwachten ? In dit stadium is het creëren van een interface de sleutel tot een haalbare website. Als de strategie en het concept al geschetst is, maken we gebruik van onze expertise met het vergelijken van 10  websites, evenals de valkuilen dat aangepakt of overwogen worden.

Wat wij doen

Webdesign

Op maat

Onze webdesign proces is gericht op uw commerciële doelstellingen. Al onze websites worden mobiel-vriendelijk gebouwd. Wat betekent dat uw website toegankelijk is voor alle type apparate – ongeacht welk apparaat je ook kiest.

Webdesign Op maat…

Webontwikkeling

Html, css, php, msqyl

Wij bieden dynamische web development oplossingen voor grootschalige projecten. We kunnen op maat complexe websites ontwikkelen, zowel front als backend. Al onze projecten voldoen aan de strengste eisen van W3c.

Website Ontwikkeling..

E-commerce

Websites

We begrijpen e-commerce als geen ander. Door onze jarenlange ervaring en inzicht gaan wij zorgvuldig om de eisen van uw klant. We kunnen een e-commerce site veiliger, professioneler en efficiënter maken, waardoor u meer uit uw onderneming kunt halen!

Webshop laten maken..

Zoekmachine

Optimalisatie

Search Engine Optimisation staat bekend onder de afkorting SEO. Zoekmachine optimalisatie is meest cruciale onderdelen van uw online succes. Zelfs als uw site mooi ontworpen is en functioneel prima werkt en toch weinig resultaat levert.

Zoekmachine Optimalisatie..

IOS & Android

App ontwikkeling

App(licatie) ontwikkeling op maat…
We kunnen voor elk platform een app ontwikkelen, waaronder iOS, Android en Windows. We hebben ruime ervaring in het bouwen van applicaties die geschikt zijn voor alle typen mobiele telefoons en tablet.

App ontwikkeling..

Responsive

webdesign

Desktop, tablet en mobiel…
Het bouwen van een responsieve webdesign is gebaseerd op de behoeften van uw gebruikers. Het is een kosten-effectieve evoluerende manier om uw website te optimaliseren voor web-browsing apparaten.

Responsive website..

Content Management

Systemen

Een content management systeem (CMS) is een systeem om de inhoud van uw website te beheren. Onze ontwikkelaars maken gebruik van Source-technologieën. We zijn ook ervaren met alle belangrijke CMS systemen, waaronder: Joomla / WordPress / Drupal / concrete5 en typo3.

CMS Systeem..

Crm & Hrm

Implementatie

Een HRM – ongelimiteerde project management CRM (“klanten relatiebeheer”) systeem is een complete HRM-oplossing voor verkoop en transacties. U kunt eenvoudig uw projecten, verkopen, facturen, taken, e-mails, mijlpalen, bugs, openbare notitie gemakkelijk beheren.

E-mail

Marketing

Onze nieuwsbrief systeem beschikt over allerlei functies als geen andere. het is vol met functies die je zou kunnen toepassen om geld te besparen. Een complexe nieuwsbrief systeem is zeker betaalbaar. Er zijn aantal bedrijven die afhankelijk zijn van mailchimp, wat functioneel minder productief is

Website laten maken bij webdesign Arnhem | Sigsign

Bel ons voor een afspraak: 026 – 23 40 333 0f neem contact via het contactformulier.

website laten maken kosten