Webapplicaties ontwikkelen

STRATEGIE  & CONCEPT

De eerste fase van een applicatie ontwikkelingsproces is het beantwoorden van de vraag “wat is het doel van de applicatie?’ Zowel voor het bedrijf als voor de gebruiker. Dit zou van tevoren duidelijk moeten zijn, maar het vereist wel een proces om aan te geven hoe de functionaliteit geconceptualiseerd wordt. Dit omvat het voorstellen van de functies op basis van vorm een technische mogelijkheden. Het perspectief van wat de gebruikers willen en verwachten ? In dit stadium is het creëren van KPI’s  de sleutel tot een haalbare applicatie. Als de strategie en het concept al geschetst is, maken we gebruik van onze expertise met het vergelijken van honderden applicaties, evenals de valkuilen dat aangepakt of overwogen worden.

Applicatie ontwikkeling
Applicatie ontwikkeling

UX en Ontwerp van de applicatie

Het doel van de UX en ontwerp fase is het intuïtief van de applicatie. Deze fase begint met een interactieve ontwerp over de volledige applicatie met verschillende UX keuzes en functionaliteit. Wanneer de stroom van de applicatie duidelijk geanalyseerd is  op verschillende design stijlen, zowel categorieën als klantvriendelijkheid valt te bespreken. Vervolgens start de pixel-magie en het creëren van een prachtige mobiele ontwerp dat het nog steeds trouw is aan de merkidentiteit en de richtlijnen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat uw applicatie op alle schermen pixel perfect is en dat de interactieve animaties prefect functioneren.

Ontwikkeling en optimalisatie van webapplicaties

Voor alle aspecten van het ontwikkelingsproces hanteren wij een iteratief proces, waardoor flexibele en efficiënte workflow. Wij ontwikkelen, bouwen webapplicaties voor de beste gebruikerservaring. We hebben een team van gepassioneerde ontwikkelaars in Nederland, Armenië en Verenigde Staten, gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe applicaties.

Kwaliteitsborging & Lancering

Met een steeds groeiend aantal apparaten met verschillende scherm-formaten, waaronder OS-versies en andere hardware is het belangrijk om een applicatie goed te testen, hoe werkt de applicatie in al deze verschillende omgevingen. We hebben een uitgebreid scala aan mobiele/tablet apparaten, zowel alle de nieuwste en meest populaire Android-telefoons als verouderde versies, evenals hebben we volledige scala voor alle Apple modellen. Onze applicaties worden niet op AppStore en Google Play geüpload, voordat het getest is. Na de lancering van onze geautomatiseerde systemen zorgen we ervoor dat de gebruikers geen bugs of crashes ervaren.

Applicatie ontwikkeling
Applicatie ontwikkeling
Waardering & Analyse

Hoewel sommige applicaties een beperkte levensduur hebben, Is belangrijk om een campagne op te zetten voor een langere duur. Zo zijn de meeste applicaties altijd wel in ontwikkelen en verwachtingen. Hierbij is het belangrijk om de applicatie te evolueren in de in de tussentijds veranderingen en de nieuwe mogelijkheden. Het maakt niet uit hoe goed uw concept gepland is voor de gebruikers. Het is altijd wel verradend hoe de gebruikers applicatie ervaren. Wij helpen bij het bewaken en implementeren van Analytics. Zoals Google Analytics het doet.

Website laten maken bij webdesign Arnhem | Sigsign

Bel ons voor een afspraak: 026 – 23 40 333 0f neem contact via het contactformulier.

website laten maken kosten