Website laten maken kosten

Wat kost website laten maken door een professionele webdesigner?

Het is heel moeilijk voor ons om inschatting te maken van de werkzaamheden die u wilt verrichten in uw website. Wij moeten vooraf wel weten hoe lang wij met uw project bezig zijn.

Hiervoor hebben wij een handige tool gebouwd, zodat u precies kunt aangeven waaruit uw website gaat bestaan. Nadat alles ingevuld is krijg u een indicatie over de kosten van uw toekomstige website. Uw aanvraag wordt binnen paar minuten verwerkt. Vervolgens krijgt u binnen 5 minuten een overzicht in uw mailbox.

klantvriendelijkheid Responsive webdesign

klantvriendelijkheid Responsive webdesign

Website

In de praktijk zien we vaak schitterende websites voorbij komen waarbij de website ontwikkelaar geen rekening heeft gehouden met de doelstellingen van de website. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat uw websitedoelstellingen zijn. Onze website ontwikkelaars creëren deze perfecte balans tussen websiteprestaties en -doelstellingen.

Een snelle website is natuurlijk prettig voor uw websitebezoekers maar is daarnaast ook een belangrijke factor voor uw ranking in zoekmachines, zoals Google. Wij bouwen super snelle websites die naast een perfecte gebruikerservaring ook uw positie in Google maximaliseren.

 

Technologie

We zijn gespecialiseerd in diverse source-technologieën zoals: Apache, PHP, MySQL . In deze kaders werken we grotendeels met MVC, waaronder PHP, CakePHP, Zend Framework en CodeIgniter. We zijn ook ervaren met alle belangrijke CMS systemen waaronder: Joomla / WordPress / Drupal / concrete5 en typo3.


Website laten maken bij webdesign Arnhem | Sigsign


Bel ons voor een afspraak: 026 – 23 40 333 0f neem contact via het contactformulier.


website laten maken kosten