Hoe word je nummer 1 in zoekmachine rankings in 12 stappen

[lbmn_commentscount]

Volg de onderstaande stappen om uw site naar de toppositie in de zoekmachine te brengen. Je weet zeker dat zoekmachine ranking cruciaal is. Als je hoog scoort op Google dan heb je de meeste internetverkeer en de meeste klanten. Deze zoekmachines beheren samen meer dan 80% van de online-verkeer.

Maar hoe krijg je een hoge score? Laat me je laten zien hoe je nummer 1 wordt in zoekmachine rankings in 12 stappen. Als eerst maak een tekstbestand open op uw computer en noem het ‘Analyse’. Hierin maken we onze analyse. Laten we beginnen met de studie.

12 stappen naar de top ranking van zoekmachines

 

Stap 1: Ga naar de zoekmachine.

Stap 2: Typ uw zoekwoorden. Als u bijvoorbeeld een hoge ranking wilt voor bijvoorbeeld het zoekwoord ‘eetkamerstoelen’, voert je dit in als een zoekopdracht.

Stap 3: Kijk naar de titels van de sites dat de zoekmachine laat zien. Tel hoe vaak uw zoekwoord erin voorkomt. Voer het resulterende nummer in het “Analyse” -bestand.

Stap 4: Bereken hoe vaak uw zoekwoord wordt weergegeven in het beschrijving van de zoekmachine. Voeg dit nummers ook toe in het “Analyse” -bestand.

Hieronder staat het

Stap 5: Bezoek deze website en tel hoe vaak uw zoekwoord daar wordt weergegeven en voeg het resultaat toe in het  “Analyse” – bestand. Vergeet niet om het aantal trefwoorden te tellen in de metatags DESCRIPTION!

Stap 6: Voer de URL van deze site in het zoekveld van de zoekmachine. Als https://jysk.nl op uw verzoek nummer één is, dan ziet uw aanvraag er als volgt uit: “link: https://jysk.nl/”. De zoekmachine toont u andere links naar deze site (zie hieronder). Voeg nu deze links in uw  “Analysis” -bestand.

 

Stap 7: U kunt dezelfde gegevens ook toevoegen van de websites die de tweede en derde zijn geworden in de zoekresultaten.

Stap 8: Open de pagina van uw site die u wilt verhogen in de rangorde via uw html-editor.

Stap 9: Wijzig de title-tag en metatags van zodat uw zoekwoord er op een bepaald moment meer verschijnt dan op de geanalyseerde site. Doe hetzelfde voor de body-pagina, waar je inhoud is geplaatst. Markeer uw zoekwoorden vetgedrukt en in sommige gevallen vetgedrukt en cursief.

Stap 10: Als u een grote hoeveelheid tekst op de pagina heeft, verbreek dan de alinea’s. Voeg om de 2 of 4 paragrafen een title-tag toe. Vergeet niet om uw zoekwoorden in deze tag te persen! U kunt een stijlpagina gebruiken om de kop er beter uit te laten zien op uw pagina. Sla de gecorrigeerde pagina op uw site op en laad deze.

Stap 11: Voeg uw website toe aan zoekmachine-indexering. U kunt een kaart van uw site naar de Google-zoekmachine sturen, bijvoorbeeld door naar het gedeelte Webmasterhulpprogramma’s te gaan. Google bekijkt naar de indeling in xml- sitemaps, vervolgens wordt uw website geïndexeerd door de zoekmachines. Dus maak een kaart voor uw site en verzend deze naar Google.

Maar de xml-versie van de sitemap is niet gemaakt voor mensen die uw site bezoeken, maar voor robots van zoekmachines. Maak daarom een html-versie van de kaart voor uw bezoekers. Met een sitemap kunt u uw site sneller indexeren.

Stap 12: begin backlinks (inkomend) naar uw site te krijgen. U kunt dit bijvoorbeeld doen door uw website toe te voegen aan verschillende ‘witte’ webmappen. Hoe meer sites naar u verwijzen, hoe beter. Houd er rekening mee dat u meer inkomende links moet ontvangen dan is opgegeven in uw Analysis-bestand.

Bekijk nu je backlinks zorgvuldig. U kunt hiervoor de hulpmiddelen van Google Webmaster of Yandex gebruiken, bijvoorbeeld. Backlinks zullen zoekmachines steeds weer naar je site trekken. Bij elk nieuw bezoek worden meer pagina’s van uw site geïndexeerd.

Veel succes! Vergeet nooit de gouden regel: “Schrijf voor mensen, niet voor robots van zoekmachines.”

[lbmn_postpagination]

[lbmn_authorbio]

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

[lbmn_commentscount]