Content Management Systeem

Een content management systeem (CMS) is een systeem om de inhoud van uw website te beheren. Een CMS bestaat uit twee elementen:

 

  1. De content management applicatie (CMA)
  2. De content delivery applicatie (CDA).

Door CMA element is de content van uw website beheerbaar.  CDA genereert html elementen en zorgt voor de vormgeving.De kenmerken van een CMS systeem is verschillend. De de meeste CMS systemen hebben Web-based publishing management format en controle revisie.

Content Management Systeem
klantvriendelijkheid Responsive webdesign

Website

In de praktijk zien we vaak schitterende websites voorbij komen waarbij de website ontwikkelaar geen rekening heeft gehouden met de doelstellingen van de website. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat uw websitedoelstellingen zijn. Onze website ontwikkelaars creëren deze perfecte balans tussen websiteprestaties en -doelstellingen.

Een snelle website is natuurlijk prettig voor uw websitebezoekers maar is daarnaast ook een belangrijke factor voor uw ranking in zoekmachines, zoals Google. Wij bouwen super snelle websites die naast een perfecte gebruikerservaring ook uw positie in Google maximaliseren.

 

Technologie

We zijn gespecialiseerd in diverse source-technologieën zoals: Apache, PHP, MySQL . In deze kaders werken we grotendeels met MVC, waaronder PHP, CakePHP, Zend Framework en CodeIgniter. We zijn ook ervaren met alle belangrijke CMS systemen waaronder: Joomla / WordPress / Drupal / concrete5 en typo3.


Website laten maken bij webdesign Arnhem | Sigsign


Bel ons voor een afspraak: 026 – 23 40 333 0f neem contact via het contactformulier.


website laten maken kosten